Reading & healing

Een reading is een manier van bewust helder waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie-systeem (je auralagen en chakra’s), het is contact maken met wie jij in wezen bent. Een reading geeft in korte tijd inzicht in waar je op dit moment staat in je leven en het kan helder maken waarom je dingen doet zoals je ze doet, wat je belemmert om het anders te doen en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken.

Na de reading wordt altijd afgesloten met een healing, om de ‘nieuwe’ informatie te laten zakken. Vaak ervaar je dan een gevoel van rust en ontspanning.

Een sessie duurt ca. 70-90 minuten.

een reading geeft je meer inzicht in jezelf en kan bijdragen aan je groei en ontwikkeling…

 

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een healing techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.
Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde… Een geschenk van je Zelf voor jezelf!

Een sessie duurt ca. 45-60 minuten.

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion®. Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher.
http://centerforcreativeconsciousness.com/