Cliënt ervaringen

Een aantal cliënt ervaringen van reading en healing sessies

Wàt bijzonder…wat mooi…wat heb je me geraakt  (tot in mijn ziel), dank je wel!

_______

Gatha is een liefdevolle en integere reader/healer die jouw pure essentie, zielspad en processen ziet, waardoor je ook de hogere dimensies meer kan gaan belichamen. Voor mij zijn haar sessies helend op alle lagen en diep ontroerend. Dank je wel!

_______

Wat mooi en wat gebeurt er veel. Wat ben je puur en oprecht. Onvoorwaardelijk. Zo fijn. Woorden omvatten lastig wat mijn zijn nu ervaart.

_______

Je hebt zoveel issues aangeraakt en benoemd, zodat ze voor mij duidelijker/tastbaarder werden en ik beter in staat ben om ze te plaatsen. Er zijn zaken terug naar de oppervlakte gebracht die ik uit het oog had verloren, zoals liefde!

_______

Wat een liefdevolle, zachte healing en reading sessie. Wauw…heel fijn. Ik voel rust en toenemende ruimte, magisch.

_______

Heel erg bedankt, het was weer een bijzondere en fijne ervaring! Ik voel mij nu rustiger, meer ontspannen. Alle informatie moet ik nog even laten bezinken, fijn dat er een opname van is. 

_______

Ik heb de reading/healing terug geluisterd en kan de energie van de sessie nog beter integreren. Ik heb echt veel aan de sessies tot nu toe en ben echt dankbaar voor de mooie plek die je creëert voor mij om in m’n essentie te komen.

_______

De sessies hebben mij diepgaande bevestiging, helderheid en heling gegeven. Gatha heeft ook veel thema’s binnen mijn familiesysteem helpen transformeren. Ze kan heel helder weergeven welke beweging in het leven belangrijk is om meer balans te ervaren. Ook heb ik geleerd over de verschillende multidimensionale energieën.