Reading & Healing

Een reading/healing geeft inzicht in meerdere lagen van je bewustzijn en is gericht op het (weer) belichamen van je Ware zelf, je essentie. Multi-dimensionale lagen (auralagen, chakra’s, zielendelen, lichtlichamen) worden aangeraakt. Het is contact maken met wie jij in wezen bent, jouw oorsprong. Er is een integere verbinding en je wordt gedragen door een liefdevol en helend bewustzijnsveld, ondersteund door de energieën van o.a. de lichtwereld, gidsen, Sterrenfamilie, Moeder Aarde, natuurwezens en de edelstenen.

Je ontdekt wat de dieperliggende oorzaak van een blokkade/patroon is. Oorzaken liggen vaak in lichtlichamen van je ziel.
Thema’s: individueel en collectief verdriet, eenzaamheid, pijn, angst, is in één van je lichtlichamen of je fysieke lichaam binnengedrongen.
Zielendelen zijn geblokkeerd door eerdere levens, blokkades, karmische relaties, vervloekingen, onbewuste overtuigingen, onveiligheid, angst, pijn.
Je ziel is teveel verstrikt geraakt in het alledaagse en de materie waardoor er verlies van contact met je lichtlichamen en met de Bron is. Verlies van verbinding met je eigen Ware natuur.

Door een reading/healing kunnen zielendelen worden opgehaald en opnieuw worden geïntegreerd. Het brengt je naar de eenheid in jezelf, waardoor je meer vrede en vreugde zult ervaren in jezelf en om je heen. Ook ontvang je inzichten hoe je meer vanuit je Ware Zelf kunt leven. Een reading/healing is op ziels- en essentie niveau.

Gezinsreading

Je kunt ook een gezinsreading aanvragen. Een reading/healing voor je gezin kan inzicht geven en harmonie brengen in de familiedynamiek.


Een reading en healing sessie duurt ca. 75 minuten en kan ook op afstand gegeven worden (een sessie op afstand duurt ca. 1 uur).

Liefde, vertrouwen en verbinding…