Reading & Healing

Een reading en healing is een manier van helder waarnemen van informatie die zich bevindt in je energiesysteem (auralagen, chakra’s, zielendelen, lichtlichamen), het is contact maken met wie jij in wezen bent, jouw essentie.

Reading en healing geeft inzicht in je bewustzijn en is gericht op het belichamen van je Ware natuur. Er is een integere verbinding en je wordt gedragen door een liefdevol en helend bewustzijnsveld, ondersteund door de energieën van o.a. de lichtwereld, Moeder Aarde, natuurwezens en de edelstenen.

Je ontdekt wat de dieperliggende oorzaak van een blokkade/patroon is. Zielendelen worden opgehaald en opnieuw geïntegreerd. Het brengt je naar de eenheid in jezelf, waardoor je meer vrede en vreugde zult ervaren in jezelf en om je heen. Ook ontvang je inzichten hoe je meer vanuit je Ware Zelf kunt leven.

Gezinsreading

Je kunt ook een gezinsreading aanvragen. Een reading/healing voor je gezin kan inzicht geven en harmonie brengen in de familiedynamiek.

Een reading en healing sessie duurt ca. 75 minuten en kan ook op afstand gegeven worden (een sessie op afstand duurt ca. 1 uur).

Liefde, vertrouwen en verbinding…